sábado, 13 de enero de 2018

QUANTES NOVETATS!! .... COMENCEM EL 2n TRIMESTRE!

Hola famílies!!

"Any nou, vida nova" diuen alguns.... i nosaltres no volíem ser menys! Aquesta setmana hem començat el segon trimestre amb moltíssimes novetats:

PROJECTE: dimarts vam començar un nou projecte titulat BCN'92. El primer que vam fer va ser mirar aquest vídeo:


A partir d'aquí, ens hem plantejat diverses hipòtesis i preguntes, i hem començat el mapa conceptual que ens serveix per anar ordenant totes les idees. 

Mapa conceptual del projecte
 També hem anat a veure el mural que hi ha a l'entrada de l'escola
Mural realitzat pels alumnes de CS

GRUPS DE LECTURA: també hem canviat de grups de lectura. Aquest trimestre el grup MARINA D'OR farà lectures literàries amb la Laura; el grup CATALUNYA llegirà notícies del setmanari Torelló amb en Carles; i els ULIJARMS, narracions i novel·les amb la Cristina. 


CAIXES TEMÀTIQUES: estem molt emocionats per presentar-vos una nova caixa temàtica titulada 3,2,1,0....Fiiiu!!! Aquesta caixa ens permetrà fer-nos preguntes i investigar entorn el sistema solar. A més a més, en Josep ens ha portat un telescopi que estem convençuts que ens serà molt útil. Ja us ho anirem explicant!!






TALLERES DE CASTELLANO: el grup dels ULIJARMS seran els encarregats de fer el teatre de castellano; el grup dels MARINA D'OR, taller d'escriptura; i els CATALUNYA, el taller de comprensió oral i lectora. 

i això tot just acaba de començar!!!

Estigueu pendents del Bloc que us ho anirem explicant tot!




1 comentario:

  1. Tinc ganes de ver l'obra de teatro i la caixa de l'espai!! 🎭🎭🚀🚀

    ResponderEliminar